Drie ouders hebben zich kandidaat gesteld voor de MR. Daar zijn wij blij mee! Maar ….. we hebben maar twee plaatsen vacant. Daarom vinden er verkiezingen plaats. Hieronder stellen de kandidaten zich voor, zodat u een keuze kunt gaan maken.

Mijn naam is Annelies Ebbens (36) en ik woon samen met Reinier, Maaike (6) en Fiene (3). Vorig jaar zijn wij verhuisd van Groningen naar Peize. Sinds we hier wonen hebben we ervaren dat De Eskampen een veilige, leerzame en enthousiaste omgeving is voor Maaike. De leerkrachten en ouders zijn heel actief en betrokken! Mijn eigen schoolpad verliep via een kleine dorpsschool, het Fivelcollege (Delfzijl) en de RuG (Fiscale Economie en  lerarenopleiding Economie). Inmiddels werk ik bij de Belastingdienst.
Ik vind het belangrijk dat de goede sfeer en fijne omgeving die de school biedt ook in de toekomst blijft bestaan en verder ontwikkeld kan worden. Ik wil hier graag een bijdrage aan leveren en heb me daarom verkiesbaar gesteld voor de MR.

Mijn naam is Marjanne Bouma en ik ben de moeder van Renate (groep 4b) en Maud (groep 2d). Na mijn studie ben ik altijd werkzaam geweest in het onderwijs. Deze kennis en ervaring wil ik als ouder graag inzetten voor De Eskampen. Om op deze manier mijn steentje bij te dragen aan een leerzame en leuke schooltijd voor alle leerlingen!

Mijn naam is Arne Roelevink. Samen met Marian, Sem en Roos wonen we nu ongeveer 3 jaar in Peize. Ik werk als hydroloog bij het waterschap in de stad Groningen. Als vader van twee hele, grote kinderen (al zeggen ze het zelf) van 3 en 5 jaar, zal ik de komende jaren nog heel veel op het schoolplein staan. De MR lijkt mij een mooie gelegenheid om ook de binnenkant van de school iets vaker te zien, maar zeker ook om iets terug te doen voor de school. De school die helpt mijn kinderen samen met andere kinderen zich te ontwikkelen en waar ze een groot deel van hun tijd doorbrengen.