Ook deze Kinderboekenweek is er weer van alles te beleven bij Boekhandel Daan Nijman in Roden.

Zaterdag 6 oktober wordt een gezellige klusdag met Buurman & Buurman: knutselen, voorlezen en filmpjes kijken. Daarnaast zijn er in de winkel twee gave wedstrijden om aan mee te doen: de Buurman & Buurman Lookalike-verkiezing en de knapste Buurman & Buurman Movie die je zelf in de winkel kunt opnemen!

Dinsdag 9 oktober om 16:00 uur komen Annet Schaap en Frederike de Winter naar Roden. Annet Schaap is de Winnaar van de Gouden Griffel van 2018. Haar boek Lampje is een prachtig verhaal dat lonkt naar een sprookje. Het boek prikkelt de fantasie, gaat over vertrouwen en doorzettingsvermogen. Annet en Frederike komen samen vertellen over Lampje. Ze geven een muzikale vertelvoorstelling over de avonturen van Lampje met lekkere liedjes en fijne muziek.

En dat is nog niet alles, de tweede week wordt ook een feestje. Met de workshop ‘Maak je eigen kletsboek’ en met een spetterende afsluiting op zaterdag 13 oktober: feest voor de verjaardag van Dikkie Dik, de muzikale vertelvoorstelling met Dikkie Dik.

Dus nog even op een rijtje:

  • 6 oktober: Buurman & Buurman-dag
  • 9 oktober: Vertelvoorstelling over Lampje door oa Gouden Griffel winnaar Annet Schaap
  • 10 oktober: Workshop ‘Maak je eigen kletsboek’
  • 13 oktober: Feest met Dikkie Dik met om 16:00 uur de muzikale vertelvoorstelling

Alle informatie over de activiteiten is te vinden op www.daannijman.nl/activiteiten. Boekhandel Daan Nijman wil er graag tijdens de Kinderboekenweek samen met de kinderen een groot fantastisch feest van te maken. Kom erbij!