Hebben jullie al een kijkje genomen op het plein?

Het eerste deel is klaar. Wat onwijs fijn dat zo veel ouders en kinderen ons helpen. Door deze hulp is er veel meer mogelijk dan we hadden gehoopt! Ook de hovenier heeft al meerdere malen haar dank uitgesproken over de betrokkenheid. Ook namens de hovenier onwijs bedankt!

Kinderen spelen al volop, de muurtjes worden gebruikt om op te zitten om prachtige tekeningen te maken, er is veel te ontdekken en we krijgen enthousiaste reacties van de kinderen. Het is nog wel even wennen dat we niet door de bloemenperken met het zwarte zand over de planten mogen lopen, maar als we de kinderen hier samen bewust van maken, dan wordt dat vast snel een gewoonte. 

Er staat nog een hek rond een grote boomstam. Deze moet eerst nog gekeurd worden. Als alles af is wordt het hele plein gekeurd op veiligheid en daarna zullen de hekken verdwijnen. 

Komende dinsdag wordt er gestart met de andere kant van het plein. Er zijn nog plekjes vrij in het hulprooster en ook gewoon aanschuiven op een dag dat het uitkomt mag natuurlijk altijd. 

We hopen dat ook de andere kant van ons plein prachtige speel- en leermogelijkheden gaat bieden.