Het is in de loop der jaren met de digitale wereld steeds gemakkelijker geworden om elkaar van informatie te voorzien.

Waar er in het verleden om de week een papieren nieuwsbrief met de kinderen mee naar huis ging kunnen we jullie als ouders nu op verschillende manieren benaderen. Zo is er de website van school, we hebben een wekelijkse digitale nieuwsbrief, er zijn al verschillende groepen met een groepsapp en via e-mail krijgt u ook regelmatig informatie.

Wij willen als school proberen hier zoveel mogelijk eenheid in te krijgen. Zo hebben wij tijdens een teambijeenkomst het volgende met elkaar afgesproken:

• De leerkracht mailt alle ouders van de groep alleen voor praktische zaken en vragen.
• De nieuwsbrief (en website) wordt gebruikt om informatieve zaken, leuk nieuws, en activiteiten onder de aandacht te brengen.
• Voor groep overstijgende zaken wordt zowel de nieuwsbrief (en website) en de e-mail gebruikt om jullie te bereiken.

De groepen zullen naast praktische zaken geen berichten meer sturen over het reilen en zeilen in de groep. En er gaan vanaf nu geen papieren brieven met informatie over activiteiten en feesten meer mee naar huis. Op klassenniveau kan dit bij praktische zaken nog wel voorkomen.

De nieuwsbrief en website zijn dus belangrijk en interessant om in de gaten te houden! De nieuwsbrief komt iedere vrijdag in uw e-mailbox. Dit is een overzicht van de nieuwe berichten die op de website zijn geplaatst en de agenda voor de aankomende twee weken.

Nog geen abonnee? Klik hier om u te abonneren!