Op donderdag 19 december vieren we kerstfeest op school.

De kinderen gaan eten in de klas van 17.00 uur tot 18.00 uur.
De ouders kunnen op dat moment op het plein tegen een kleine vergoeding een hapje en een drankje tot zich nemen. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat ouders bij de klassen zijn. Alleen hulpouders of ouders van de kerstwerkgroep.

De kinderen hebben een lopend buffet. Vanaf donderdag 12 december hangt er in elke klas een boom aan de deur met sterren met mogelijk te maken hapjes. De kinderen bedenken zelf deze hapjes, in overleg met de leerkracht. Dit regelt iedere leerkracht in zijn/ haar eigen groep. De kinderen maken elk een hapje voor ongeveer tien personen/ in tien porties. Deze hapjes kunnen op donderdag 19 december tussen 16.30 uur en 17.00 uur in de klas gebracht worden.

Om 18.00 uur is het buffet afgelopen en willen we de ouders van de kinderen van groep 1 tot en met 4 vragen om de kinderen uit de klas te halen en de kinderen van groep 5 tot en met 8 kunnen zelf gaan.

Op woensdag 18 december nemen de kinderen alvast een tasje met een bord, een beker, een schaaltje en bestek mee naar school. En we willen de kinderen vragen voor vrijdag 13 december een glazen potje en een waxinelichtje mee te nemen, dan kunnen we deze in de laatste week nog versieren.

Met vriendelijke groet de kerstcommissie.