Herodes de Grote vindt zichzelf de meest geweldige koning van alle koningen die er zijn. Hij noemt zichzelf de 100% koning, omdat hij verreweg het meeste aantal volgers heeft van iedereen. 

Op een dag hoort hij geruchten, dat er ergens op de wereld een nieuw en heel bijzonder ‘koningskind’ geboren gaat worden. Hij besluit drie ‘bijna koningen’ op pad te sturen om eens te gaan kijken wie dat koningskind dan wel moet zijn en hoe de populariteit al de kop ingedrukt kan worden voordat het ‘koningskind’ überhaupt bekend wordt!

Ondertussen maken we kennis met ‘de Engelenbende’. Wordt er ‘wonderzalf uit het oosten’ op de voeten van de herders gesmeerd én ontdekken we eindelijk de waarheid achter de overvolle herbergen in Bethlehem! En o ja, Herodes zou Herodes niet zijn als hij dat niet allemaal zou delen met zijn volgers, dus kom allemaal naar de kerk van Peize om te zien hoe dit afloopt.

Er zijn 17 december 2 voorstellingen om 17 uur en om 19 uur kaarten kosten € 5,- pp en zijn te reserveren via kerstinpeize@gmail.com Wees er snel bij want vol is vol! Zien we je bij de voorstelling?