Het duurt nog even maar de voorbereidingen zijn alweer begonnen. ZiP (Zin in Peize) organiseert ook dit jaar een kerstmusical.

Een aantal zaken zullen dit jaar anders gaan. Jullie begrijpen dat ook wij rekening moeten houden met de Covid-19 maatregelen. Daarnaast kunnen we dit jaar door de verbouwing helaas geen gebruik maken van de Kerk van Peize.

Bovenstaande betekent dat de kerstmusical een iets andere vorm gaat krijgen waarin de nadruk meer op zingen en vertellen ligt. Natuurlijk blijven we ook oefenen met toneelspelen!

De repetities starten eind september, iedere week repeteren we op zondagochtend. Om de huur van de ruimtes, de kostuums, muziek en geluid te kunnen bekostigen vragen we een bijdrage van € 25,00 per kind (2e kind uit gezin, samen €40,00).

Zit je minimaal in groep 4, vind je zingen of toneelspelen leuk? Meld je snel aan want er zit een limiet aan de te verdelen rollen.

Aanmelden kan tot 6  september door een e-mail te sturen naar kerstinpeize@gmail.com. De datum en locatie voor de eerste bijeenkomst ontvang  je daarna.