De raad heeft voor dit jaar al heel veel doelen behaald! Hieronder de onderwerpen die de raad heeft besproken in de afgelopen twee vergaderingen.

Wij van de leerlingenraad hebben het over een pleinfeest gehad, want door de corona hebben we het twee jaar niet kunnen houden. We hadden het ook over een Fairtrade dag gehad. Dat is dat we één dag gaan leven zoals de kinderen in armere landen om er bewust van te zijn hoe ze daar leven. We zijn nog bezig met vliegtuigjesdag. We hebben het er niet heel lang over gehad, maar we zijn er nog mee bezig om de plek uit te zoeken en als kinderen niet vliegtuigjes kunnen vouwen gaan we ze dat leren. Ook hebben we het over het huiswerk gehad, want we vinden dat het huiswerk te ouderwets is en we zijn daar dus nog druk mee bezig om het te bespreken met de juffen en meesters.

Van Jill.

Uit de ideeënbus kwam een idee over statafels in iedere groep. We zijn hier nog mee bezig om te kijken of zoiets zou kunnen. Het scheiden van plastic afval gaat al heel goed. Het ophalen bij de kleuters gaan wij vanaf nu ook doen. We gaan dit jaar nog twee keer vergaderen en hopen dat we nog een paar dingen kunnen laten lukken.

Van Jelmar en Hugo.