Schoolspot.nl is dé ICT-webwinkel voor iedereen in het basis- en speciaal onderwijs. Medewerkers van basisscholen en ouders met een kind in het basisonderwijs kunnen hier met veel korting software, hardware, digitale leermiddelen en andere ICT-gerelateerde producten bestellen. De korting kan zelfs oplopen tot 90%!

Hoe schoolspot zo’n hoge korting kan bieden? Door slimme overeenkomsten te sluiten met leveranciers. Daarnaast betalen basisscholen vaak al een gedeelte voor thuisgebruik van bepaalde softwarepakketten, waardoor ouders en medewerkers kunnen profiteren van onderwijskorting op schoolspot.

Wat is er te koop op schoolspot.nl? Het assortiment bij schoolspot.nl is zeer uitgebreid. Je kunt er terecht voor software van bijvoorbeeld Microsoft, Adobe, McAfee en Symantec. Maar ook voor laptops, tablets, educatieve software en cursussen. Er is keuze uit ruim 600 artikelen.

Om bij schoolspot te kunnen bestellen, heb je een account nodig. Een account aanmaken doe je in enkele simpele stappen en is bovendien geheel gratis. Je ontvangt na de registratie een e-mail met je inloggegevens. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen.

De voordelen van schoolspot.nl

– Betrouwbaar (in samenwerking met jouw bassischool)
– Lage prijzen
– Specifiek aanbod voor het (speciaal) basisonderwijs
– Geen verrassingen achteraf (btw en verzendkosten zijn al in de prijs verwerkt)