De kinderen zijn er alweer druk mee bezig.. Morgen komt Sinterklaas echt aan in Peize! De school wordt vandaag mooi versierd en de komende twee weken zal het thema flink gaan leven in alle groepen. 

Langs deze weg krijgt u alvast meer informatie over de invulling van het feest. Aangezien de maatregelen weer verscherpt zijn, hebben we besloten om het feest klein, maar gezellig te houden.  

Op vrijdag 26 november is de pietenochtend voor de groepen 1/2. Op deze ochtend gaan de kleuters aan de slag met allerlei leuke activiteiten in het thema Sinterklaas. De kinderen hoeven geen fruit mee. In tegenstelling tot voorgaande jaren, kunnen de kinderen gewoon om 14.00 uur opgehaald worden.   

Op vrijdag 3 december brengt Sinterklaas een bezoekje aan beide scholen. We verwelkomen Sinterklaas rond 8.45 uur op het plein met alle kinderen. Ouders mogen hier helaas niet bij aanwezig zijn. De kinderen gaan om 8.25 uur naar hun eigen groep en samen met de leerkrachten naar buiten. De groepen 1 t/m 4 gaan later op de ochtend ook nog bij Sinterklaas op bezoek in het speellokaal.  

Let op: aangezien deze dag voor met name de kleuters behoorlijk intensief is (en er een druk weekend volgt), is ons advies om de kleuters om 12.00 uur op te halen. Op maandag 6 december hebben de kleutergroepen speelgoeddag.