Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover. Sinterklaas is aangekomen in Peize. Ook de school is weer mooi versierd en de komende twee weken zal het thema Sinterklaas flink gaan leven in alle groepen.  

Op vrijdag 2 december is de pietenochtend voor de groepen 1/2. Op deze ochtend gaan de kleuters aan de slag met allerlei leuke activiteiten. De kleuters hoeven deze dag geen fruit mee te nemen naar school. Omdat deze periode erg veel vraagt van (met name) de kleuters, mogen zij om 12.00 uur opgehaald worden.  
 
Op maandag 5 december brengt Sinterklaas een bezoek aan beide scholen. De deuren van de school openen om 8.20 uur. We verwachten alle kinderen om 8.25 uur in de klas, zodat we om 8.30 uur met de groep naar de aangewezen plek kunnen lopen bij de parkeerplaats van de sporthal. We verwelkomen Sinterklaas hier rond 8.45 uur. Ouders mogen hierbij aanwezig zijn op de hiervoor aangewezen plekken (achter de kinderen). Ook voor vandaag is ons advies om de kleuters om 12.00 uur op te halen.   

Op dinsdag 6 december hebben de kleutergroepen speelgoeddag. Daarnaast is er een uur inloop voor alle groepen i.v.m. Sinterklaasavond. Dit houdt in dat school gewoon om 8.30 uur open is, maar dat de kinderen tot 9.30 uur de tijd hebben om binnen te komen. 

Het lesprogramma start om 9.30 uur.