De leerlingenraad verkiezingen zijn geweest!

De leerlingenraad zijn kinderen vanaf groep 5 t/m groep 8. De leerlingenraad zijn kinderen die overleggen met directrice en/of  directeur  over van alles en nog wat. Dat zijn dingen zoals: ‘wat kunnen we beter doen in de school’’ of ‘leuke feestjes organiseren’.  Er is ook een rode ideeënbus die die tegen de muur hangt van de keuken. In die ideeënbus kan iedereen briefjes met ideeën stoppen! De leerlingenraad zou dat wel leuk vinden, want de leerlingenraad kijkt er naar en praat er over als dat idee leuk zal zijn voor de kinderen en voor de school. Boven de ideeënbus hangen ook foto’s van de kinderen die in de leerlingenraad zitten dus als kinderen hulp nodig hebben en/of een vraag hebben kan je naar de kinderen van de leerlingenraad toe gaan.

Dit jaar bestaat de leerlingenraad uit de volgende kinderen:

Jill en Inéz uit groep 6a
Jeske en Hailey uit groep 6/7b
Hugo en Jelmar uit groep 7a
Thije en Rachel uit groep 8

Uit de ideeënbus:

Het idee kwam om een pietendag te organiseren voor de hele school. Iedereen mag verkleed komen en voor een keer strooigoed mee in plaats van bijvoorbeeld fruit. De leerlingenraad heeft besloten dat ze dit goed vinden op 5 december.

Dus kom maandag 5 december allemaal verkleed (in het thema sinterklaas) en neem lekker iets te snoepen mee als dat mag van je ouders! Groetjes de leerlingenraad.