Door alle Coronaperikelen dreigde, naast het schoolkamp, ook het afscheid van groep 8 in het water te vallen. Dat mocht natuurlijk niet gebeuren!

Juf Willy, juf Floor en meester Jan zijn erin geslaagd een spetterend afscheid te organiseren voor de schoolverlaters. Allereerst zullen de kinderen twee flashmobs uitvoeren. De éne voor groep 1/2 (De Pinguïndans) en de andere voor de groepen 3 t/m 8 (The Village People: YMCA). Dit gaat woensdag 24 juni om 9.00 uur (groepen 1 en 2) en 10.15 uur (groepen 3 t/m 8) plaatsvinden. Het geheel wordt opgenomen met een drone.

Van maandagmorgen (29 juni) 9.30 uur tot dinsdagochtend (30 juni) 10.00 uur worden er allerlei activiteiten gedaan om de kinderen het afscheid te geven dat ze verdienen. Helaas kunnen we nog niets verraden over het programma. Wel verwachten we dat er niet veel geslapen wordt….. helaas! Daarna zijn de kinderen vrij.

Vrijdagochtend 3 juli worden de kinderen om 11.00 uur op school verwacht. Om 11.30 uur worden ze door de andere kinderen ‘uitgezwaaid’.