Het schooljaar zit er op, de deuren gaan voor 6 weken op slot. Vrijdag hebben we het schooljaar met elkaar afgesloten op het plein. Eerst kroop groep 8 de school uit en vlak voor 12.00uur deed groep 6 een dans op het buitenpodium. Na het aftellen van 10 naar 0 hebben alle meesters en juffen de kinderen de vakantie ingespoten met waterpistolen.

We hebben dit schooljaar met elkaar gewerkt, geleerd, bewogen, gepraat, ontdekt, gespeeld, ervaren, gehuild, getroost en ook veel gelachen. We verbouwden de school en kregen een fantastisch groen schoolplein. We vierden feest en namen afscheid.
Het was het eerste schooljaar weer zonder lockdowns, een schooljaar waarin we weer meer konden samenwerken met elkaar en er weer ruimte was voor verbinding. Binnen de klas en buiten de klas.
De betrokkenheid van jullie als ouders is groot. Dit merken we in gesprekken en zeker ook door alle helpende handen. Zonder jullie konden uitjes niet doorgaan, konden we de extra leesmomenten met de kinderen niet organiseren, was er geen techniekles bij de kleuters, was het groene plein nooit geworden wat het nu is en zo kunnen we nog wel even doorgaan. We willen jullie allemaal enorm bedanken voor jullie inzet en betrokkenheid.

Kinderen, ouders en teamleden hebben hard gewerkt om er een succesvol schooljaar van te maken, maar nu is het tijd voor vakantie. Geniet en ontspan, thuis of ver weg. We hopen jullie allemaal op maandag 4 september gezond weer op school te zien.

We wensen iedereen een hele fijne vakantie!